Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SWING IS THE THING

LAAT DE HELE SCHOOL DANSEN!

De grootste dansworkshop van Nederland voor meerdere klassen. Van een motiverende en inspirerende dansworkshop werken wij naar een spetterend eindoptreden toe voor de hele school. Elke groep krijgt een dansrage toegewezen zodat er verschillende dansen zijn tijdens de eindshow.

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.
Ook is het mogelijk om te betalen als NPO gelden activiteit.

Voor alle soorten onderwijs

Laagdrempelig en voor alle dansniveaus

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat is Swing is the Thing?

Tijdens de eindshow worden er meerdere choreografieën gepresenteerd. Denk daarbij aan optredens op Rock ’N Roll en Disco muziek maar ook aan moderne dansrages zoals Hiphop en House.

Additioneel krijgen de leerlingen ook de mogelijkheid om attributen te maken voor tijdens de show. Op deze manier maken leerlingen goed gebruik van hun creatieve vaardigheden.

Tijdens het dansen zijn docenten en ouders/verzorgers welkom om te kijken.

Static Entertainment - Swing is the Thing

Meer informatie nodig?

Wij geven graag een toelichting over ons aanbod. Zie ook onze folder.
Bij Static zien wij altijd een match voor een dansworkshop of project!

Static Entertainment - Swing is the Thing

Hoeveel kost Swing is the Thing?

Meer leerlingen? Neem dan contact op.

Optioneel bij te boeken

Docentendans

De docenten worden uitgedaagd om mee te dansen. De docenten krijgen van te voren de dansjes te leren tijdens bijvoorbeeld de pauze. Als de docenten meedansen schitteren de leerlingen alleen maar nog meer!

Kleding verhuur

Het is ook mogelijk om extra kleding en/of attributen bij te huren. Denk daarbij aan Michael Jackson jasjes, discopruiken of funky brillen. Met meer aankleding wordt de show nog groter!

Sing is also a thing
Static heeft ook ervaring met zingen. Onder begeleiding van een zangdocent kunnen de leerlingen meezingen tijdens de show. Met deze extra activiteit komen alle kunst en cultuur onderdelen aan bod; zingen, dansen en knutselen.

Professionele video
Alles kan gefilmd worden om later terug te kijken! Static werkt samen met meerdere videografen die tijdens de show filmen en een mooi eindfilmpje maken. Met een video blijft het een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen
over Swing is the Thing

Wij komen graag langs op locatie. Static geeft workshops door heel Nederland. Wij regelen ons eigen vervoer en komen graag een keertje langs!
Static maakt graag gebruik van een ruimte zoals een gymzaal of lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor het aantal leerlingen. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. Onze ervaring is dat gymzalen beter werken door de akoestiek en beweegruimte.
Iedereen kan dansen met de juiste zelfvertrouwen. Bij Static helpen wij de leerlingen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. Wij geloven erin dat alle leerlingen een unieke dansstijl hebben!
Corona blijft een belangrijk aandachtspunt binnen Static. Wij volgen wij de corona voorschriften nauwkeurig. Wij bespreken graag wat het beleid is op de school en passen ons aan op de leerlingen en de docenten.
Wij geven workshops aan alle soorten onderwijs. Static heeft veel ervaring met primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).
Geen dansstijl is te gek voor Static! Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring met disco (bijv. Grease), pop (bijv. Michael Jackson) en populaire dance hypes (bijv. TikTok). Wij bespreken graag welke dansstijlen de voorkeur hebben. Tip: streetdance en hiphop zijn de favorieten dansstijlen van Static.

Ja, wij zijn zeker aangesloten bij CJP. Ook zijn wij aangesloten bij Collage Almere

Ja, wij gebruiken uitsluitend onze eigen apparatuur.

Dansworkshops combineren met andere projecten van Static

Niet genoeg aan één dansworkshop? Of waren de leerlingen zo enthousiast en is er interesse in meerdere lesblokken? Static Entertainment biedt langere workshops aan met meer diepgang in dans, cultuur en educatie.

Dance Hypes - Static Entertainment

Dance Hypes

Voorstelling

Elke generatie heeft zijn eigen danstrend.
Static neemt de leerlingen mee op een flitsende tijdreis met de beste moves van elke generatie. Wij beginnen bij de jaren 1900 en eindigen bij populaire trends van vandaag.

Dance Hypes is een show van Static die te combineren valt met een aanvullende dansworkshop voor de leerlingen.

Static Entertainment - Dansworkshop

Dansworkshop

Workshop

Op zoek naar één of meerdere dansworkshops voor jouw schoolprogramma? De leerlingen laten genieten van dansen op muziek onder begeleiding van enthousiaste en ervaren docenten? Wij geven graag een leuke dansworkshop voor jouw school!