Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

DANCE HYPES

LAAT DE HELE KLAS DANSEN!

Elke leeftijdsgeneratie heeft zijn eigen dansrages. Static neemt met Dance Hypes de leerlingen mee op een spectaculaire tijdreis van 1900’s tot populaire dansnummers van vandaag.

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.
Ook is het mogelijk om te betalen als NPO gelden activiteit.

Voor alle soorten onderwijs

Duur voorstelling: ca. 50 minuten

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat is Dance Hypes?

Dance Hypes is een interactieve show waarbij niemand kan stil zitten. De dansers van Static dansen voor jullie op muziek vanaf de 1900’s tot aan populaire dansnummers van vandaag.

Bij elke stijl hoort ook een outfit van die tijd. Bij Dance Hypes komt de danstijd tot leven op het podium maar ook op de tribune!

De leerlingen krijgen zien verschillende dansrages en leren veel over cultuur, dans- en muziekgeschiedenis.

Dance Hypes - Static Entertainment

Meer informatie nodig?

Wij geven graag een toelichting over ons aanbod. Zie ook onze folder.
Bij Static zien wij altijd een match voor een dansworkshop of project!

Dance Hypes - Static Entertainment

Hoeveel kost Dance Hypes?

Onderstaande bedragen zijn gebaseerd op basis van één of meerdere voorstellingen op dezelfde dag en maximaal 120 leerlingen per voorstelling*:
*Meer leerlingen is mogelijk in overleg.

Veelgestelde vragen over onze
voorstelling Dance Hypes

Wij komen graag langs op locatie. Static geeft workshops door heel Nederland. Wij regelen ons eigen vervoer en komen graag een keertje langs!
Static maakt graag gebruik van een ruimte zoals een gymzaal of lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor het aantal leerlingen. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. Onze ervaring is dat gymzalen beter werken door de akoestiek en beweegruimte.
Iedereen kan dansen met de juiste zelfvertrouwen. Bij Static helpen wij de leerlingen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. Wij geloven erin dat alle leerlingen een unieke dansstijl hebben!
Corona blijft een belangrijk aandachtspunt binnen Static. Wij volgen wij de corona voorschriften nauwkeurig. Wij bespreken graag wat het beleid is op de school en passen ons aan op de leerlingen en de docenten.

Wij geven de voorstelling Dance Hypes aan alle soorten onderwijs. Static heeft veel ervaring met primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Ja, wij zijn zeker aangesloten bij CJP. Ook zijn wij aangesloten bij Collage Almere

Ja, wij gebruiken uitsluitend onze eigen apparatuur.

Dance Hypes combineren met dansworkshops

Gelijk een dansworkshop inplannen om de leerlingen ook te laten dansen? Onze ervaring is dat leerlingen na de energieke show ook zelf willen dansen. Met een extra dansworkshop zijn de leerlingen pas écht voldaan.

Static Entertainment - Dansworkshop

Dansworkshop

Workshop

Op zoek naar één of meerdere dansworkshops voor jouw schoolprogramma? De leerlingen laten genieten van dansen op muziek onder begeleiding van enthousiaste en ervaren docenten? Wij geven graag een leuke dansworkshop voor jouw school!
Static Entertainment - Swing is the Thing

Swing is the Thing

Workshop

Een extra grote dansworkshop voor meerdere klassen. Static begeleid meerdere klassen naar een spetterende eindshow. Elke klas krijgt een eigen dansrage toegewezen zoals rock-‘n-roll, disco of pop. De leerlingen dansen daarbij op populaire muziek. Tijdens de eindshow presenteren de klassen hun dansmoves aan elkaar.