Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

ENERGIZERS

DANSEN OP WERK

Op zoek naar een leuke activiteit voor het team, de afdeling of het hele bedrijf op werk? Merken jullie dat de energie wegzakt tijdens het werk? Hebben jullie een boost nodig tijdens bijvoorbeeld de pauze? Dan is Energizers de beste keuze!

Gegarandeerd veel plezier

Laagdrempelig en voor alle dansniveaus

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat is Energizers?

Kom uit je comfort zone en krijg weer energie op werk. Tijdens Energizers komen wij langs om een dansworkshop te geven met als doel om de focus weer terug te krijgen.

Werk kan erg druk of stressvol zijn. Het is bewezen dat dansen voor afleiding zorgt waardoor je gedachten even verzetten. Om echt even alle stress van je af te kunnen dansen bieden wij een dansworkshop aan onder bekende nummers.

Fun with the Team - Static Entertainment

Meer informatie nodig?

Wij geven graag een toelichting over ons aanbod. Zie ook onze folder.
Bij Static zien wij altijd een match voor een dansworkshop of project!

Static Entertainment Logo

Hoeveel kost Energizers?

De kosten voor Energizers beginnen bij €450,-.
Neem contact op om de opties te bespreken.

Veelgestelde vragen
over onze dansworkshops

Wij komen graag langs op locatie. Static geeft workshops door heel Nederland. Wij regelen ons eigen vervoer en komen graag een keertje langs!

Static maakt graag gebruik van een ruimte waar genoeg bewegingsruimte is. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. 

Iedereen kan dansen met het juiste zelfvertrouwen. Bij Static helpen wij iedereen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. 

Corona blijft een belangrijk aandachtspunt binnen Static. Wij volgen wij de corona voorschriften nauwkeurig. Wij bespreken graag wat het beleid is en passen ons daarop aan. 

Wij geven workshops aan alle soorten bedrijven. Static heeft al veel ervaring met verschillende branches en leeftijdsgroepen. 

Geen dansstijl is te gek voor Static! Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring met disco (bijv. Grease), pop (bijv. Michael Jackson) en populaire dance hypes (bijv. TikTok). Wij bespreken graag welke dansstijlen de voorkeur hebben. Tip: streetdance en hiphop zijn de favorieten dansstijlen van Static.
Ja, wij gebruiken uitsluitend onze eigen apparatuur.