Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

SCHOOLPROJECTEN

Met onze schoolprojecten laten wij leerlingen op een activerende en energieke manier kennis maken met dans en beweging. Wij proberen ze met onze passie ook meer dan alleen maar een dans bij te brengen. Interactie, verbinding en gelijkwaardigheid staat centraal bij onze workshops.

Ons huidige aanbod

Static Entertainment - Dansworkshop

Dansworkshop

Wij laten de leerlingen op een leuke manier kennis maken met de tofste dansmoves die de leerlingen op tv, social media en Youtube voorbij zien komen.
Lees meer
Dance Hypes - Static Entertainment

Dance Hypes

Elke generatie heeft zijn eigen dansrages. Static neemt met Dance Hypes de leerlingen mee op een flitsende tijdreis naar de jongerenrages van 1900 tot nu.
Lees meer
Suzanne Gorter - Static Scholentour

Static Scholentour

De Static Scholentour is dé manier om leerlingen wat bij te brengen over actuele onderwerpen zoals geld, beweging, seksualiteit en social media.
Lees meer
Static Entertainment - Swing is the Thing

Swing is the Thing

Met de hele school werken we toe naar een spetterend eindoptreden. Elke groep krijgt een eigen dansrage toegewezen. Denk aan oude en nieuwe rages zoals Disco, Hiphop en Michael Jackson.
Lees meer
Good Vibes Only - logo

Good Vibes Only

Bij Good Vibes Only gaan wij graag het gesprek aan met leerlingen tijdens de les, in de aula of tijdens een interactief spel. Het gesprek is voor de leerlingen om
Lees meer