ALLES OVER
STATIC ENTERTAINMENT

De missie van Static is om ontwikkeling op een positieve en professionele manier te stimuleren waarbij kwaliteit en echt contact maken hoog in het vaandel staat.

We willen mensen stimuleren & informeren door ze uit hun dagelijkse werk te trekken en te activeren waarbij we scholieren bijscholen over belangrijke onderwerpen en hoe ze kansen kunnen vinden en aangrijpen.

LEER ONS KERNTEAM KENNEN

Suzanne Gorter - Static Entertainment

Suzanne Gorter

Oprichtster 

Randy Bel - Static Entertainment

Randy Bel

Oprichter

Romario Doorson - Static Entertainment

Romario Doorson

Personeelszaken

Amani Verwey - Static Entertainment

Amani Verwey

Social Media

Demi Spreij - Static Entertainment

Demi Spreij

Online marketing

Doelgroep

Voor elke doelgroep

Bij Static zijn alle leeftijden, beperkingen en niet-dansers welkom. Static is overtuigd dat iedereen kan dansen en bewegen op zijn eigen manier. Het aanbod van Static wordt altijd afgestemd aan de doelgroep en iedereen is vrij om zichzelf te zijn!

Budget

Voor elk budget een project

Wij denken graag mee met alle projectwensen. Wij geloven dat de mooiste projecten samen worden bedacht. Static biedt maatwerk aan en gelooft dat voor elk budget een project mogelijk is.

Samenwerken

Sterk in verbinden

Wij hebben extra aandacht voor het individu en de groep. Doordat wij met veel humor en positieve energie de verbinding opzoeken ontstaat er een groepsgevoel waardoor de samenwerking verbetert.

Ervaring

Jarenlange ervaring

Static werkt samen met professionele docenten die jaren ervaring hebben met dansen, entertainment en educatie. In ons recordjaar hebben wij al ongeveer 26.000 leerlingen bereikt en 200 projecten gedraaid in 150 verschillende steden in Nederland.

Geschiedenis van
Static Entertainment

Static Entertainment is opgericht in 2010 door Randy Bel en Suzanne Gorter, twee gepassioneerde dansers met veel ervaring in dans en onderwijs. Door dans in te zetten weten zij alle leeftijden letterlijk en figuurlijk in beweging te zetten. Vanaf het moment dat Static Entertainment bij een school of bedrijf binnenkomt ontstaat er een positieve sfeer.

Voor Randy en Suzanne is dansen begonnen als een passie en een manier om te verbinden. Het dansen bleek meer dan een passie en werd het bedrijf Static Entertainment. Vanuit het dansen groeide ook telkens meer de ambitie om alle leeftijden te bereiken door middel van levenslessen, cultuur en humor.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.