RUMAG. YOUNG SCHOLENTOUR

LAAT DE HELE SCHOOL DANSEN!

Deze offline scholentour komt naar al jullie scholen om onze kennis, energie en onze passie voor dansen te delen. Jongeren kennen ons als: energiek, direct, humoristisch, serieus en open.

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.

Doelgroep: Voortgezet Onderwijs

Interactieve workshops

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat houdt de scholentour in?

De RUMAG Young scholentour is een vier uur durende offline tour waarin wij als team van Young Professionals, dansers en influencers langskomen met een vet dagprogramma speciaal gericht op het positief beïnvloeden van jongeren.

Wij gaan hand in hand met elk leerjaar en elke leeftijd. Van de middelbare school tot het MBO en van speciaal onderwijs tot stichtingen. De RUMAG Young scholentour is er voor iedereen, in elke vorm en op maat gemaakt. In de interactieve les met influencers behandelen we alle vragen over seksualiteit, sociale media, geld en voeding. We bespreken keuzes en de onderwerpen die jongeren interesseren en delen onze eigen ervaringen en inzichten met hen. De nadruk ligt vooral op een veilige omgeving, kennis opdoen en plezier maken met elkaar. Dansen gebruiken wij als middel om uit je comfort zone te stappen en even niet meer na te denken. Kortom, de scholentour behandelt alles waar jongeren behoefte aan hebben op de vetste manier.

Rumag Young - Static Entertainment

Meer informatie nodig?

Wij staan altijd klaar om ons aanbod verder toe te lichten en te kijken of we een match zijn.