Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

DANSWORKSHOP

KOM IN BEWEGING!

Op zoek naar één of meerdere dansworkshops voor jouw schoolprogramma? De leerlingen laten genieten van dansen op muziek onder begeleiding van enthousiaste en ervaren docenten? Wij geven graag een leuke dansworkshop voor jouw school!

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.
Ook is het mogelijk om te betalen als NPO gelden activiteit.

Voor alle soorten onderwijs

Laagdrempelig en voor alle dansniveaus

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat houdt de dansworkshop van Static Entertainment in?

De workshops staan in het teken van bewegen, educatie over de danscultuur en het zelfvertrouwen versterken van de leerlingen.

Static creëert een veilige omgeving voor de leerling zodat iedereen zichzelf kan zijn. Als alle leerlingen in de comfortzone zijn begint pas écht de fun!

De leerlingen krijgen een choreografie aangeleerd met moderne dansstijlen zoals hiphop en streetdance.

Tijdens de dansworkshops begeleiden ervaren docenten de leerlingen. De docenten hebben veel ervaring opgedaan in de danswereld en inspireren daarmee de leerlingen.

De meeste leerlingen zijn dan ook erg enthousiast over de workshops van Static. Onze ervaring is dat leerlingen nog lang napraten over het dansen en een boost krijgen voor hun zelfvertrouwen.

Meer informatie nodig?

Wij geven graag een toelichting over ons aanbod. Zie ook onze folder.
Bij Static zien wij altijd een match voor een dansworkshop of project!

Static Entertainment Logo

Hoeveel kost een dansworkshop?

Static Entertainment gelooft dat voor ieder budget een dansworkshop mogelijk is.

De kosten voor een dansworkshop beginnen bij €60,- per docent (excl. btw) op basis van maximaal 15 leerlingen per docent*.

Zijn er meer dan 15 leerlingen? Dan adviseren wij om met meer docenten te komen. De leerlingen verdienen namelijk persoonlijke aandacht en de docenten kunnen hun aandacht minder goed verdelen bij een grote groep.

*dit bedrag is exclusief apparatuur (zoals een muziekbox) en reiskosten.

 

Veelgestelde vragen
over onze dansworkshops

Wij komen graag langs op locatie. Static geeft workshops door heel Nederland. Wij regelen ons eigen vervoer en komen graag een keertje langs!
Static maakt graag gebruik van een ruimte zoals een gymzaal of lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor het aantal leerlingen. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. Onze ervaring is dat gymzalen beter werken door de akoestiek en beweegruimte.
Iedereen kan dansen met de juiste zelfvertrouwen. Bij Static helpen wij de leerlingen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. Wij geloven erin dat alle leerlingen een unieke dansstijl hebben!
Corona blijft een belangrijk aandachtspunt binnen Static. Wij volgen wij de corona voorschriften nauwkeurig. Wij bespreken graag wat het beleid is op de school en passen ons aan op de leerlingen en de docenten.
Wij geven workshops aan alle soorten onderwijs. Static heeft veel ervaring met primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).
Geen dansstijl is te gek voor Static! Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring met disco (bijv. Grease), pop (bijv. Michael Jackson) en populaire dance hypes (bijv. TikTok). Wij bespreken graag welke dansstijlen de voorkeur hebben. Tip: streetdance en hiphop zijn de favorieten dansstijlen van Static.

Ja, wij zijn zeker aangesloten bij CJP. Ook zijn wij aangesloten bij Collage Almere

Ja, wij gebruiken uitsluitend onze eigen apparatuur.

Dansworkshops combineren met andere projecten van Static

Niet genoeg aan één dansworkshop? Of waren de leerlingen zo enthousiast en is er interesse in meerdere lesblokken? Static Entertainment biedt langere workshops aan met meer diepgang in dans, cultuur en educatie.
Neem daarvoor een kijkje bij Dance Hypes en Swing is the Thing.

Dance Hypes - Static Entertainment

Dance Hypes

Voorstelling

Elke generatie heeft zijn eigen danstrend.
Static neemt de leerlingen mee op een flitsende tijdreis met de beste moves van elke generatie. Wij beginnen bij de jaren 1900 en eindigen bij populaire trends van vandaag.

Dance Hypes is een show van Static die te combineren valt met een aanvullende dansworkshop voor de leerlingen.

Static Entertainment - Swing is the Thing

Swing is the Thing

Workshop

Een extra grote dansworkshop voor meerdere klassen. Static begeleid meerdere klassen naar een spetterende eindshow. Elke klas krijgt een eigen dansrage toegewezen zoals rock-‘n-roll, disco of pop. De leerlingen dansen daarbij op populaire muziek. Tijdens de eindshow presenteren de klassen hun dansmoves aan elkaar.