Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak

DANSWORKSHOP

KOM IN BEWEGING!

Wij laten de leerlingen met een energieke workshop dansen op een leuke manier kennis maken met de tofste dansmoves die de leerlingen op tv, social media en Youtube voorbij zien komen.

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.

Toepasbaar op elk onderwijsniveau

Toegankelijk voor elk dansniveau

Voor elk budget een project

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat houdt de dansworkshop van Static Entertainment in?

Voordat wij aan de slag gaan creëren wij een veilige omgeving voor de leerlingen. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen zich op hun gemak voelen. Alleen zo kunnen wij zorgen voor een leuke dansworkshop waar iedereen plezier heeft. Niet iedereen durft namelijk zomaar te gaan dansen.

Tijdens de workshop onder begeleiding van een professionele docent leer je een choreografie aan met de moves van nu, proberen wij de leerlingen te inspireren met dans en delen wij kort onze eigen ervaringen in de danswereld.

Het eindresultaat is dat de leerlingen even hun gedachten hebben uitgeschakeld, een leuke leerzame les hebben gehad en meer zichzelf durven zijn.

photo-of-two-women-dancing-1812402 (1)

Meer informatie nodig?

Wij staan altijd klaar om ons aanbod verder toe te lichten en te kijken of we een match zijn.
Static Entertainment Logo
Static Entertainment Logo

Hoeveel kost een dansworkshop?

De kosten voor de Dans Workshops zijn:
vanaf €60,- per uur per docent.
Dit bedrag is gebaseerd op maximaal 15 leerlingen per groep. 

Heeft u meer leerlingen dan komen wij met meer docenten. Dit doen wij omdat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in ons vaandel staat. U kunt altijd contact opnemen over een aangepast budget. 

Dit bedrag is exclusief apparatuur en reiskosten.

Veelgestelde vragen over onze dansworkshops

Wij geven dansworkshops door heel Nederland. In diverse steden geven wij momenteel vast les. Maar onze eenmalige projecten draaien wij door het hele land.

Nee, dat maakt zeker niet uit! Plezier staat voorop. Wij vinden het belangrijkste als de kinderen een leuke workshop hebben gehad. Een dansworkshop waar ze hun beste moves kunnen laten zien of juist kunnen leren.

Al is Corona hopelijk bijna uit ons midden, snappen wij het als er behoefte is aan Corona proof projecten. Daarom zijn onze dansworkshops ook Corona proof af te nemen. Gezamenlijk bespreken wij uw wensen om een zo’n veilig mogelijk project te draaien. Zowel voor de docenten als voor de leerlingen.

Wij geven les aan elke doelgroep. Voornamelijk geven wij dansworkshops aan basisschoolleerlingen en leerlingen van het Voortgezet Onderwijs.

Wij proberen bij elke dansworkshop af te wisselen qua dansstijl. Vaak doen wij dit in overleg met de school. Zo geven wij soms thematische dansworkshops zoals Disco, Michael Jackson en Grease.

Maar vaak geven wij dansworkshops in hedendaagse hippe stijlen zoals streetdance en hiphop.

 

Het enige wat wij nodig hebben voor de dansworkshop is een ruimte of een lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor de aantal leerlingen die de workshop gaan volgen. Daarom heeft een gymzaal vaak onze voorkeur. Zo hebben wij genoeg ruimte om de workshop te geven en de leerlingen genoeg ruimte te bieden.

Er zijn verschillende manieren om te betalen. Zo zijn wij ook aangesloten aan CJP en Collage Almere

Dansworkshops combineren met andere projecten van Static

Is een dansworkshop net te kort? Of is er behoefte aan meer diepgang of educatie? Dan zijn onze dansworkshops goed te combineren met projecten zoals Dance Hypes en Swing is the Thing

Hieronder een korte uitleg van onze andere projecten die perfect aansluiten op een dansworkshop. 

Dance Hypes

Elke generatie heeft zijn eigen dansrages. Static neemt met Dance Hypes de leerlingen mee op een flitsende tijdreis naar de jongerenrages van 1900 tot nu.

Dance Hypes is een educatieve voorstelling die wij voorafgaand of aansluitend de dansworkshop kunnen geven. 

Tijdens de voorstelling komen diverse dansstijlen voorbij die de leerlingen ook zullen herkennen tijdens de dansworkshops. 


Swing is the Thing

Swing is the Thing is een dansworkshop maar dan voor de hele school. Door middel van een motiverende en inspirerende dansworkshop werken we naar een spetterend eindoptreden toe met de hele school. Elke groep krijgt een eigen dansrage toegewezen. Denk aan oude dansrages zoals Rock ’N Roll en Disco maar ook aan tijdloze dansrages zoals Michael Jackson en Hiphop. Natuurlijk komen de dansrages van nu ook voorbij.

Eigenlijk is Swing is the Thing dus een dansworkshop XXL. 

Achtergrond informatie over Static Entertainment

Static is een bedrijf opgericht in 2010 door Randy Bel. Static is samen gaan werken met Dance Project van Suzanne Gorter. 
Gezamenlijk hebben deze twee personen en bedrijven enorm veel ervaring binnen de markt en is er over de jaren een groot netwerk van klanten en connecties ontstaan. Beide bedrijven waren tot nu toe relatief klein in opzet, personeel en management. Daarentegen merkten zij dat ze unieke projecten aanbieden waar meer dan genoeg potentie voor is. Daarom is de keuze gemaakt samen te komen tot een bedrijf genaamd Static Entertainment en het groter aan te pakken.

Static Entertainment - Dansworkshop