Vermogen om af te stemmen op elk soort publiek
Voor elk budget een project op maat
Sterk in het creëren van een verbinding
Positieve energie & professionals in het vak
0

Cart

Geen producten in de winkelwagen.

STATIC SCHOLENTOUR

LET'S TALK ABOUT IT!

De Static Scholentour is dé manier om leerlingen wat bij te brengen over actuele onderwerpen zoals respect, beweging, seksualiteit en social media door de aanwezigheid van influencers.

Wij zijn aangesloten bij CJP en Collage.
Ook is het mogelijk om te betalen als NPO gelden activiteit.

Doelgroep: Voortgezet Onderwijs

Laagdrempelig en voor alle dansniveaus

Maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar maken

Flexibel en last-minute inzetbaar

Wat is de Static Scholentour?

Tijdens de Static Scholentour gaan wij samen met influencers het gesprek aan met jongeren. Static behandelt alle onderwerpen waar jongeren over bijgepraat moeten worden op een vette manier. Denk daarbij aan onderwerpen zoals geld, beweging, seksualiteit en social media.

Onze influencers werken als een voorbeeldfiguur waardoor de leerlingen sneller luisteren en leren. In combinatie met dansen komen de leerlingen nog sneller uit hun comfortzone en zijn de ingewikkelde onderwerpen makkelijker te bespreken.

Wij werken met een vaste groep influencers. Vragen over de influencer? Neem gerust contact op.

Static Entertainment - Scholentour

Meer informatie nodig?

Wij geven graag een toelichting over ons aanbod. Zie ook onze folder.
Bij Static zien wij altijd een match voor een dansworkshop of project!

Veelgestelde vragen
over onze scholentour

Wij komen graag langs op locatie. Static geeft workshops door heel Nederland. Wij regelen ons eigen vervoer en komen graag een keertje langs!

Static maakt graag gebruik van een ruimte zoals een gymzaal of lokaal. De ruimte moet groot genoeg zijn voor het aantal leerlingen. Wij denken graag mee over de grootte van de ruimte. Onze ervaring is dat gymzalen beter werken door de akoestiek en beweegruimte.

Voor de interactieve workshop werkt een lokaal het beste.

Iedereen kan dansen met de juiste zelfvertrouwen. Bij Static helpen wij de leerlingen om het zelfvertrouwen te versterken binnen een veilige omgeving. Wij geloven erin dat alle leerlingen een unieke dansstijl hebben!
Corona blijft een belangrijk aandachtspunt binnen Static. Wij volgen wij de corona voorschriften nauwkeurig. Wij bespreken graag wat het beleid is op de school en passen ons aan op de leerlingen en de docenten.
Wij geven workshops aan alle soorten onderwijs. Static heeft veel ervaring met primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (mbo).
Geen dansstijl is te gek voor Static! Wij hebben bijvoorbeeld veel ervaring met disco (bijv. Grease), pop (bijv. Michael Jackson) en populaire dance hypes (bijv. TikTok). Wij bespreken graag welke dansstijlen de voorkeur hebben. Tip: streetdance en hiphop zijn de favorieten dansstijlen van Static.

Ja, wij zijn zeker aangesloten bij CJP. Ook zijn wij aangesloten bij Collage Almere

Ja, wij gebruiken uitsluitend onze eigen apparatuur.